2023 Conference on Diversity, Equity, and Student Success

Schedule-at-a-Glance

Thursday, March 9, 2023*

9:00 a.m. - 6:00 p.m.Conference Registration and Membership Information
10:00 a.m. - 3:00 p.m.Pre-Conference Extended Strategy Sessions
1:00 - 3:00 p.m.Pre-Conference Workshops
4:30 - 5:30 p.m.Conference Welcome and Opening Plenary
5:45 - 6:45 p.m.
Poster Sessions, Lightning Talks, and Welcome Reception

Friday, March 10, 2023*

7:30 a.m. - 4:30 p.m.Conference Registration and Membership Information
8:00 - 9:00 a.m.
Breakfast and Roundtable Discussions
8:00 - 9:00 a.m.
AAC&U Newcomers Breakfast
9:15 - 10:30 a.m.
Concurrent Workshops (75 minutes)
11:00 a.m. - 12:00 p.m.
Discussion Sessions (60 minutes)
12:15 - 1:45 p.m.
Lunch Break
2:00 - 3:15 p.m.
Concurrent Workshops (75 minutes)
3:30 - 4:30 p.m.
Discussion Sessions (60 minutes)

Saturday, March 11, 2023*

7:30 a.m. - 12:00 p.m.Conference Registration and Membership Information
8:00 - 9:00 a.m.
Networking Breakfast
Unconference Sessions (30 minutes)
9:15 - 10:30 a.m.
Concurrent Workshops (75 minutes)
10:45 - 11:45 a.m.
Discussion Sessions (60 minutes)
12:00 - 1:00 p.m.
Closing Plenary

*Session times are Pacific Timezone.